Menü
 
 
 
Még meg nem született illetve már megszülettet hörcsögökre itt lehet letenni foglalást (ezen kívül él az e-mail-es foglalás, akinek az jobban tetszik esetleg).
 
14 éven aluli személy esetén kérem a szülő vegye fel velem a kapcsolatot. 
Rokonokat csak egyneműeket adok!
 
Fontos, hogy csak akkor tudok visszajelezni, ha legalább az e-mail címet megadják. Minden foglalást legkésőbb aznap este éjfélig visszajelzek, ha késő este adták le a foglalást, akkor ez az időpont másnap éjfél. Ha valakit nem értesítenék kérem küldje el ismét a foglalást, vagy írjon e-mailt a dwarfhamsters2010@gmail.com címre. Előfordulhat (rendszerhiba esetén), hogy nem érkezik meg a foglalás.
 
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, enélkül nem tudják elküldeni a foglalást. Üzenetbe kérem írják bele legalább, hogy mikorra szeretnének hörcsögöt (tehát pl egy alkalomra mint szülinap), illetve kezdő hörcsögtartók e, vagy van e tapasztalatuk - volt e hörcsögük már. Köszönöm!
A sablonban legördülő részek vannak, kívánt szín, nem, db-szám esetén válasszák ki a boxok megnyitásával. Üzenet tárgyát kitölthetik úgy is ha egy pontot írnak bele. Ha konkrét elképzelésük van a hörcsögről, tehát adott időpontra szeretnék kérem előjegyzés esetén ezt jelezzék, így vissza tudok jelezni, hogy lesz e olyan pici.
 
Név *:
A küldő e-mail címe *:
Telefonszám:
Hörcsög foglalás:
Üzenet *:
Hány kishörcsögöt szeretene? *:
Milyen nemű kishörcsögöt szeretene? *:
A hörcsög színe legyen *:
Ha nincs az előző szín, melyik jöhet még szóba (B variáció):
Több hörcsög esetén kérem nevezzék meg a nemeket és a színeket:
Milyen célra szeretne hörcsögöt? *:

Igényel e származási lapot a kicsihez? *:


 
 
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala